Tatrám po víchrici hrozia turistickým ruchom - Beer, Gabriel
Zo slovenských veľhôr turistov odháňali, teraz sa musia spoľahnúť na ich vernosť. Ostrá diskusia o budúcnosti Vysokých Tatier. Vývoj cestovného ruchu verzus ochranári. Očakávané schválenie zadania územného plánu celej oblasti. Čo vyrieši územný plán. Čo treba chrániť. Potreba zmeny prístupu k návštevníkom Tatier. Lyžiarske strediská, ubytovanie, kvalita služieb.