Marketingový prístup k riadeniu a rozvoju miest - Daňo, Ferdinand, 1959-
Význam marketingovej koncepcie a jej miesto v procese riadenia a rozvoja miest. Strategické marketingové plánovanie a jeho úloha pri riešení problémov súčasných miest. Nástroje a oblasti marketingu mesta a ich špecifiká. Marketingová stratégia mesta.