Autobusoví dopravcovia chcú reformu aj viac peňazí - Sedlák, Miro
Predstava Združenia autobusovej dopravy (ZAD) o reforme financovania verejnej autobusovej dopravy. Štruktúra nákladov dopravcov. Straty firiem, ktoré poskytujú verejnú autobusovú dopravu, za tri štvrťroky r. 2004. Dopravcovia navrhujú oddeliť zabezpečenie dopravnej obslužnosti od systému sociálnych zliav. Sledovanie nákladov na dopravu jednotlivými krajmi. Štát na dopravu nepridá. Protesty dopravcov.