[Investície v Číne] - Slovák, Kristian
Z obsahu: Čína láka mnohých, prijme len pripravených. Modernizácia krajiny ponúka aj slovenským firmám viacero obchodných a podnikateľských príležitostí. Čína je ázijskou prioritou Slovenska. V čínskom menu Tlmačov je aj renomé. Kto nepozná osobitosti trhu a partnera, nemá šancu. Spoločný podnik zanikol (Burda Toys), obchod však ide ďalej. Čína láka čoraz viac turistov.