Vývoj přímých zahraničních investic a pojistného plnění v ČR v letech 1995 až 2003 - Kalouda, František
Cieľom príspevku je prispieť k objektivizácii hodnotenia významu priamych zahraničných investícií ako zdroja financovania ekonomiky ČR v rokoch 1995-2003. Príspevok tiež chce upozorniť na význam i iných zdrojov financovania firiem v podobe poistného plnenia. Teória a metodika. Výsledky analýz. Diskusia.