Monetárny model výmenného kurzu slovenskej koruny - Crespo-Cuaresma, Jesús
Ekonometrická analýza výmenných kurzov v krajinách SVE a zvlášť na Slovensku. Základná verzia monetárneho modelu výmenných kurzov a zachytenie Balassovho-Samuelsonovho efektu, ktorý vo všeobecnosti hrá významnú úlohu v krajinách SVE. Odhad monetárneho modelu v dlhodobom horizonte. Analýza výmenného kurzu slovenskej koruny.