<The> Influence od state subsidies on the development of organic agriculture in the Czech Republic and in the EU - Jánský, Jaroslav
Vybrané výsledky výskumného projektu zameraného na objektivizáciu vývoja ponuky a dopytu ekologických produktov. Posúdenie vplyvu štátnych podpôr na rozvoj ekologického poľnohospodárstva v Českej republike a vo vybraných krajinách Európskej únie.