Czech wine-production industry and recent movement forces - Žufan, Pavel
Identifikácia zmenotvorných síl v odvetví vinárstva v ČR. Analýza týchto kľúčových vplyvov a identifikácia najdôležitejších z nich ( dlhodobá miera rastu odvetví, zmeny technológie, regulačné vplyvy a zmeny vládnej politiky a zmeny spoločenských priorít a životného štýlu). Na základe identifikovaných kľúčových faktorov ovplyvňujúcich budúci vývoj a zmeny v odvetví sú formulované doporučenia pre firmy pôsobiace v tomto odvetví.