Kalkulovanie podľa znakov výrobku - Lajoš, Branislav
Kalkulovanie podľa znakov výrobku. Využíva informácie o aktivitách, zároveň vyžaduje menej údajov na prípravu a zistenie nákladov výrobkov. Charakteristika znakov produktu. Algoritmus určenia kalkulácie. Prínos kalkulačnej metódy podľa znakov - výhody oproti tradičnej metóde kalkulácií pomocou prirážok alebo aj oproti metóde ABC. Kalkulovanie podľa znakov je založené na procesnom manažmente.