Menová politika v Slovenskej republike implicitné inflačné cielenie a výber optimálneho režimu výmenného kurzu - Nell, Mathias
Pokračovanie z č. 9/2004. Implicitné inflačné cielenie a výber optimálneho režimu výmenného kurzu. Nedostatky existujúcich modelov inflačného cielenia. Model implicitného inflačného cielenia. Implicitné inflačné cielenie a fixný výmenný kurz. Pokračovanie v č. 11/2004.