Európska integrácia v hypotekárnom bankovníctve - Múčková, Viktória
Vývoj na európskom hypotekárnom trhu po zavedení spoločnej meny a stanovení jednotných úrokových sadzieb Európskou centrálnou bankou. Konvergencia hypotekárnych úrokových sadzieb. Štruktúra hypotekárneho trhu, rozdiely v cenovej úrovni a vo výkonnosti trhov. Prekážky, ktoré brzdia rozvoj cezhraničného hypotekárneho obchodovania. Európsky hypotekárny trh v rokoch 2003 a 2004 (hypotekárne úverové sadzby, ceny nehnuteľností, úverové riziko, hypotekárne úvery).