Účtovanie úrokových opcií - Vajdová, Eleonóra
Úrokové opcie - súčasť úrokových derivátov. Základné druhy úrokových opcií: opcie typu cap a opcie typu floor. Príklad účtovania úrokovej opcie typu cap v bankách. Príklad účtovania úrokovej opcie typu floor v bankách.