Audit účtovnej závierky a jeho význam pri zostavovaní národných účtov - Hvoždarová, Jana
Pojem a obsah účtovnej závierky. Význam auditu účtovnej závierky. Audit účtovnej závierky a verejný záujem. Etické princípy audítora. Využitie informácií účtovnej závierky v systéme národných účtov. Systém národných účtov podľa metodiky ESA 95 (Európsky systém národných a regionálnych účtov). Štruktúra ESA.