Zákon o verejnom obstarávaní s komentárom - Ursíny, Dušan
Od 1.1.2004 nadobudol účinnosť nový zákon č. 523/2003 Z.z. o verejnom obstarávaní, v ktorom sú zahrnuté predchádzajúce skúsenosti získané z uplatňovania doterajších zákonov o verejnom obstarávaní a aj transponovanie smerníc o verejnom obstarávaní platných v Európskej únii. Úplné znenie zákona s komentárom. Zoznam transponovaných smerníc. Zoznam odborných činností podľa všeobecnej priemyselnej klasifikácie ekonomických činností v európskych spoločenstvách (NACE 70). Zoznam tovarov. Technické špecifikácie. Základné pravidlá správania sa podnikateľa v procese verejného obstarávania.