Zákon o miestnych poplatkoch s komentárom - Hečková, Radka
V súvislosti so vstupom Slovenskej republiky do Európskej únie a vzhľadom na nedostatky, ktoré sa vyskytli pri aplikácii zákona o miestnych poplatkoch v praxi, bolo potrebné tento zákon opäť novelizovať. Znenie zákona SNR č. 544/1990 Zb. o miestnych poplatkoch v znení zákona č. 24/2004 Z.z. a zákona č. 218/2004 Z.z. s komentárom.