Fúzie, ich špecifiká a kontrola v Európskej únii - Tokárová, Mária
Politika hospodárskej súťaže v EÚ a jej cieľ. Hospodárskej súťaži sa venuje veľká pozornosť, a to najmä tým praktikám, ktoré ju obmedzujú. Patria sem aj fúzie, ktorých trend sa zrýchlil a sú pod prísnou kontrolou EK. Autorka poukazuje na niektoré skutočnosti tejto dôležitej problematiky.