Teória počítačového experimentovania v umelom hospodárstve Nekonvenčné prístupy k simulácii modelov hospodárskeho vývoja a experimentovaniu v sukcesívnych prostrediach - Andrášik, Ladislav
Poznámky o teórii, metódach a nekonvenčných ekonomických experimentoch so simulačnými modelmi. Úloha počítačovej simulácie v ekonómii. Umelé hospodárstvo ako komplexný adaptívny a sukcesívny systém. Účel, ciele a možnosti experimentovania so simulačnými modelmi umelého hospodárstva.