Altruizmus, social potential and regional development - Koľveková, Gabriela
Metóda špecifikácie regiónu. Charakteristika Košického regiónu. Hlavným cieľom je zvážiť rozšírenie jednotlivých charakteristík o niektoré endogénne charakteristiky v rámci modelu Verejno-súkromného partnerstva (PPP). Analýza nečistého altruizmu v kontexte PPP. Výsledkom štúdie je schéma pojmov, ktorá ukazuje ako funguje sociálny kapitál vo všeobecnosti. Opis diagramu pojmov umožňuje ďalšie pochopenie dôležitých detailov konceptu sociálneho kapitálu.