Porovnání finanční výkonnosti středoevropských podniků s podniky EU - Neumaierová, Inka
Porovnanie vybraných nefinančných stredoeurópskych podnikov (Česko, Slovensko, Maďarsko, Slovinsko a Poľsko) s vybranými nefinančnými podnikmi z EÚ. Finančné podniky boli riešené zvlášť. Postavenie stredoeurópskych podnikov. Rozklad ukazovateľa P/BV.