Spoločenstvo vlastníkov bytov a nebytových priestorov - Lišková, Katarína
Pravidlá existencie a fungovania spoločenstiev vlastníkov bytov a nebytových priestorov a pravidlá činnosti správcov, ktorí na základe zmluvy vykonávajú správu bytových domov upravuje zákon č. 367/2004 Z.z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov. Upresňujú sa ním zásady hospodárenia s fondom prevádzky, údržby a opráv a spôsob rozhodovania vlastníkov bytov. Právne, účtovné a daňové aspekty správy domu spoločenstvom vlastníkov bytov a nebytových priestorov. Praktické príklady.