Ekonomické aspekty malého a středního podnikání v průmyslových zónách Moravskoslezského kraje - Wagnerová, Eva
Význam priemyselných zón pre rozvoj MSP a rozvoj regiónu. Základná charakteristika Moravskosliezskeho kraja. Vývoj počtu podnikateľských subjektov v regióne. Stručná charakteristika výrobno-technickej základne regiónu a analýza štruktúry priemyselných zón a ich hodnotenie. Predpoklady rozvoja MSP v rámci priemyselnej zóny.