Zhodnotenie vplyvu spoločnej poľnohospodárskej politiky po vstupe Slovenska do EÚ na ceny potravín - Doliak, Michal
Vstup Slovenska do Európskej únie (1.5.2004) a prijatie Spoločnej poľnohospodárskej politiky (SPP), ktorej cieľom je zabezpečenie efektivity, stability a finančnej solidarity v poľnohospodárskom sektore. Očakávania v súvislosti s dopadom SPP na spotrebiteľské ceny. Odhad skutočných dopadov SPP v prvých štyroch mesiacoch. Alternatívy budúceho vývoja. Porovnanie vývoja cien potravín v roku 2004 v SR a okolitých krajinách (Česko, Maďarsko, Poľsko).