Nové lehoty v daňovom konaní - Chrenková, Slávka
Vymedzenie pojmu lehoty v daňovom konaní. Odpustenie zmeškania zákonnej lehoty podľa zákona o správe daní a poplatkov. Lehoty určené daňovým orgánom. Zákonné lehoty pre účastníkov daňového konania. Popis problémov, ktoré sa týkajú lehôt v daňovom konaní a ilustračné príklady.