Aktuální koncepce řízení podnikového nákupu - Lukoszová, Xenie
Optimalizácia hmotných tokov na vstupe do podniku ako hlavný cieľ logistického riadenia podnikového nákupu. Marketingová koncepcia riadenia podnikového nákupu -analýza nákupného trhu, segmentácia nákupného trhu, prieskum a výber dodávateľov. Prínosy logistickej a marketingovej koncepcie riadenia podnikového nákupu.Znaky moderného riadenia podnikového nákupu.