Hodnocení kapitálové struktury a její vliv na rentabilitu vlastního kapitálu - Růčková, Petra
Kapitálová štruktúra v podmienkach Českej republiky. Hodnotenie kapitálovej štruktúry v energetických a plynárenských spoločnostiach. Hodnotenie rentability vlastného kapitálu energetických a plynárenských firiem.