Doplnkové dôchodkové poistenie v procese liberalizácie poistného trhu - Majtánová, Anna
Teoretické vymedzenie doplnkového dôchodkového poistenia. Druhý stupeň dôchodkového poistenia - doplnkové dôchodkové poistenie. Právne normy doplnkového dôchodkového poistenia v SR. Vývoj doplnkového dôchodkového poistenia v SR. Analýza hospodárenia doplnkových dôchodkových poisťovní. Umiestnenie finančných prostriedkov v DDP Tatry Sympatia, DDP Pokoj, DDP Stabilita, DDP CSLP.