Daň z pridanej hodnoty v Európskej únii - Simonidesová, Jana, 1968-
Nový mechanizmus dane z pridanej hodnoty po vstupe Slovenska do Európskej únie. Prispôsobovanie sa slovenskej legislatívy na vstup do únie. Charakteristika vnútorného trhu EÚ. Nové princípy uplatňované po vstupe do EÚ. Kontrola vnútorného trhu.