Dôchodkový systém - efektivita verzus regulácia - Kramplová, Ľubica
Systém podpory dôchodkov a miera zabezpečenia sociálneho systému patrí medzi základné otázky teórie verejného sektora. Globálny aspekt sociálneho poistenia. Základný princíp fungovania verejného systému. Sociálny systém v SR a jeho reforma. I., II. a IIi. pilier dôchodkového systému. Riziká a možnosti reformy. Možnosti slovenského kapitálového trhu.