Kapitálová štruktúra a majetkovo finančná stabilita - problémy podnikovej sféry v SR - Sivák, Rudolf, 1955-
Problematika optimálnej kapitálovej štruktúry a majetkovo finančnej stability je jedným z kľúčových problémov existencie podnikateľských subjektov v tranzitívnych ale aj trhových ekonomikách. Teória a prax. Stručné zhodnotenie súčasnej situácie a možnosť riešenia týchto problémov v budúcnosti.