Súčasný stav financovania dlhodobého rozvoja podnikov - Hyránek, Eduard, 1955-
Možnosti financovania dlhodobého rozvoja podnikov na Slovensku. Oživenie v oblasti poskytovania úverov od roku 2002. Poskytovanie úverov ako najrozšírenejšia forma financovania podnikov. Štruktúra poskytnutých úverov na Slovensku v r. 2002. Lízingová forma dlhodobého financovania podnikov. Objem úverov v priemysle. Trend vývoja objemu lízingových obchodov. Stagnácia v získavaní zdrojov prostredníctvom cenných papierov. Štruktúra obchodov s cennými papiermi na Slovensku. Vývoj a stav priamych zahraničných investícií. Forma rizikového kapitálu pre malé a stredné podniky.