Problém koncepce úzkého místa a bodu rozpojení při řízení materiálových toků v dodavatelských řetězcích - Gros, Ivan
Charakteristické rysy dodávateľských reťazcov. Základné metódy riadenia materiálových tokov v dodávateľských reťazcoch. Problémy aplikácie tlačných a ťažných princípov v dodávateľskom reťazci. Bod rozpojenia a úzke miesto v dodávateľskom reťazci.