Zkvalitňování systému řízení malých a středních podniků - MSP - Konečný, Miloslav
Nevyhnutnosť inovačne-strategického chovania MSP. Moderný podnik = znalostne založený, zákaznícky orientovaný, agilný, bezstratový podnik. Konkurencieschopnosť MSP, ich účinné zapojenie sa do kooperačných vzťahov. Inovačné stratégie MSP: Skvalitnmenie systémov riadenia MSP s uplatnením etiky podnikania v rámci pôsobenia v nových integračných podmienkach EÚ. Výchovné pôsobenie na vlastníkov firiem, manažérov firiem i zamestnancov.