Miesta prekračovania štátnych hraníc Zo 4. zasadnutia Slovensko-českej medzivládnej komisie pre cezhraničnú spoluprácu - Handlíř, František
Informácie zo zasadnutia Slovensko-českej (Česko-slovenskej) medzivládnej komisie pre cezhraničnú spoluprácu. Informácia (v plnom znení) o hraničných prechodoch a ďalších miestach na prekračovanie štátnych hraníc, ktoré zostali zachované i po vstupe SR a ČR do Európskej únie. Informácia k novele režimovej zmluvy - režim prekračovania česko-slovenských štátnych hraníc.