Analýza faktorov spokojnosti účastníkov zahraničných zájazdov - Kaščáková, Alena
Výsledky sociologického prieskumu, ktorý sa týkal spokojnosti účastníkov zahraničných zájazdov v r.2003. Cieľ prieskumu - identifikovať najdôležitejšie faktory, ktorých kvalita môže prispieť k zvýšeniu spokojnosti účastníkov pobytových a poznávacích zájazdov.