Najvyššie hodnotenie od volieb - Zachar, Dušan
HESO - Hodnotenie ekonomických a sociálnych opatrení v mesiacoch júl až september 2004. Rating tretieho štvrťroka 2004 bol najprínosnejším od parlamentných volieb v roku 2002. Závažné opatrenia prijaté v tomto období. Akceptovanie zdravotníckej reformy odbornou verejnosťou. Fiškálna decentralizácia. Negatívne hodnotenia.