Povinnosti zamestnávateľa v sociálnom a zdravotnom poistení od 1. 1. 2005 - Mihál, Jozef
Oblasť sociálneho a zdravotného poistenia po 1. januári 2005 upravujú zákony: č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení, zákon č. 43/2004 Z.z. o starobnom dôchodkovom sporení a zákon č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení. Zhrnutie povinností zamestnávateľa vyplývajúcich z dôchodkovej reformy a reformy zdravotníctva.