Turecko zápasí s ekonomickou nerovnováhou - Zverková, Soňa
V rastúcom hospodárstve Turecka pretvávajú hospodárske problémy a štrukturálna nerovnováha. Očakávania Turecka z prístupových rokovaní s Európskou úniou. Základné makroekonomické údaje za roky 2001 - 2006. Najdôležitejší obchodní partneri v roku 2003. Hospodárky rast v rokoch 2002 - 2004.