Zákon o elektronických komunikáciách - harmonizácia legislatívy s EÚ - Herman, Milan
Telekomunikácie ako najvýraznejšie sa rozvíjajúce odvetvie. Pohľad na vývoj telekomunikačnej legislatívy na Slovensku. Niektoré aspekty rozvoja moderných služieb elektronických komunikácií. Porovnanie SR s krajinami vstupujúcimi do EÚ. Zákon č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách. Proces normalizácie v oblasti telekomunikácií.