Navigácia s metrickými jednotkami - Thor, Andreas J.
Historický pohľad na používanie a vyjadrovanie navigácie. Babylonská sústava. Použitie metrických jednotiek v navigácii namiesto tradičných navigačných jednotiek. Systémy kombinácie jednotiek v navigácii.