Burnout alebo syndróm vyhorenia - Adamková, Hana, 1969-
Stav burnout alebo syndróm vyhorenia. Je to stav, ktorý pretrváva dlhší čas, nejde len o krátkodobé pocity. Ide o telesné, emocionálne, duševné a mentálne vyčerpanie spôsobené nadmerným pracovným zaťažením alebo nahromadeným a neriešeným stresom. Zdroje burnoutu. Opatrenia, ktoré eliminujú spomínaný syndróm.