Novinka: rezidenčný hotel - Párnická, Simona
Nový typ ubytovacích služieb - rezidenčný hotel. Hotel apartmánového typu určený najmä pre hostí s dlhším pobytom.V hoteli nie je reštaurácia. Na Slovensku prvý hotel takéhoto typu v Bratislave : Residence Sulekova. Služby poskytované týmto hotelom.