Činnosť medzinárodných normalizačných organizácií v oblasti posudzovania zhody - Varga, Miloslav
Informácia o úlohách a cieľoch novej Technickej komisie TK 107 Posudzovanie zhody, ktorá bude v SR plniť úlohy vyplývajúce z členstva SÚTN (Slovenský ústav technickej normalizácie) v ISO a jeho Výbore pre posudzovanie zhody CASCO a tiež členstva v CEN/CENELEC a jeho Technickej komisii TC1 Kritériá na orgány posudzujúce zhodu.