Čo nedokážete chrániť, nemôžete vlastniť - Paul, Howard
Manažérstvo digitálnych práv (Digital rights management - DRM) - revolučný ochranný systém copyrightu, ktorý je na prospech tak vlastníkom, ako aj používateľom duševného vlastníctva. Vymedzenie pojmu DRM. Charakteristika systému DRM. Dve stránky DRM. Stručná história copyrightu.