Rozhodnutie Regulačného výboru
Regulačný výbor pre účtovníctvo schválil štandard IAS 39, ktorý sa zaoberá otázkami oceňovania a vykazovania finančných nástrojov v prostredí Európskej únie. Dočasná platnosť štandardu IAS 39. Dôvody.