Nevyhnutné ozdravenie Slovenských elektrární - Bucha, Tibor
Reštrukturalizácia spoločnosti Slovenské elektrárne, a.s. Nová organizačná štruktúra s cieľom efektívnejšieho fungovania spoločnosti. Cena elektrickej energie stanovená Úradom pre reguláciu sieťových odvetví. Obdobie energetickej krízy. Využitie jadrovej energie a environmentálne ciele Slovenských elektrární.