SNAS a akreditácia na Slovensku po vstupe SR do EÚ - Šutek, Ľubomír
Pojem akreditácia subjektov štruktúry posudzovania zhody. Základné požiadavky na akreditačné a akreditované subjekty. Pozícia SNAS (Slovenská národná akreditačná služba) a akreditácia na Slovensku po integrovaní do EÚ.