Informačné systémy vo výrobe, službách verejnej správe - Grell, Michal
Dokončenie príspevku z č. 19/2004. Informačné systémy (IS) verejnej správy. Doterajší a predpokladaný vývoj IS vo verejnej správe. Niektoré charakteristiky IS v jednotlivých obdobiach. Automatizovaný systém plánových výpočtov (ASPV). Štátny informačný systém. Informačný systém ako podsystém systému riadenia verejnej správy. Informačná podpora riadenia v podmienkach centralizovanej štátnej správy (globálna architektúra). Tendencie vývoja informačných systémov v národnom hospodárstve. Trendy rozvoja systému riadenia. Trendy rozvoja organizačných štruktúr. Trendy rozvoja informačných technológií.