Daňové dôsledky vyradenia hmotného a nehmotného majetku v roku 2004 - Lišková, Katarína
Zákon č. 366/1999 Z. z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov pri posudzovaní zostatkovej ceny hmotného a nehmotného majetku má od 1. januára 2004 predmetnú problematiku upravenú v § 19 ods. 3 písm. b) zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Praktické príklady.