Podiel na zisku a daň z príjmov - Bielená, Jana
Pri zdaňovaní príjmov právnických a fyzických osôb platí od 1. januára 2004 princíp "jedného zdanenia príjmu". Podmienky pri ktorých vzniká nárok na podiel na zisku. Tvorba základného imania. Spoločnosť s ručením obmedzeným. Akciová spoločnosť. Komanditná spoločnosť. Verejná obchodná spoločnosť. Príklady.