Kultúra organizácie a jej zmeny prostredníctvom 5S - Mizla, Martin, 1955-
Zmena kultúry organizácie je dlhodobý a zložitý proces. Jedným z prístupov zmeny kultúry je uplatňovanie metódy 5S u jednotlivých zamestnancov. Popis metódy 5S a stručný návod na jej realizáciu v organizácii.